Presentación de la candidatura (català)

  Muntanyenques i muntanyencs,

  per primera vegada en molts anys, la nostra federació celebrarà unes eleccions en les que podrem triar els nostres representants entre diverses candidatures.

  La candidatura que us presentem és la vostra candidatura. És la candidatura dels que es vulguin sumar a aquest projecte i treballar pels nostres esports. És una candidatura que neix de les federacions autonòmiques, una proposta avalada per la majoria dels presidents de federacions, i recolzada per molts tècnics i esportistes de diferents territoris. Sense aquest aval no haguéssim fet aquest pas.

  L’alma mater d’aquesta candidatura som un EQUIP amb una rica experiència i diversitat. La nostra relació està basada en la confiança. Estem units i en constant comunicació. Som persones compromeses. Ens parlem amb franquesa, i les crítiques que ens fem són constructives. Ja hem dedicat el nostre treball a la FEDME des de fa anys i no desconeixem el seu passat, present i futur. Sabem on volem arribar i volem fer-ho amb la vostra col·laboració:

  José Luis Rubayo, vicepresident de la FEDME i responsable de l’Àrea d’Escalada i Alpinisme; i president de la Federación Madrileña de Montañismo.
  José María Nasarre, membre de la Junta Directiva de la FEDME des de 2005 i responsable de l’Àrea d’Accessos i Natura; i membre de la Junta Directiva de la Federación Aragonesa de Montañismo des de 1997.
  Teresa Campuzano, àrbitre FEDME; i advocada que ens està defensant en els tribunals davant el conflicte que vivim amb les curses per muntanya.

  Des del primer moment, hem anat sumant. Treballant estretament amb nosaltres, i carregats d’il·lusió, hi ha un grup nombrós d’experts en les seves àrees respectives que coneixereu a continuació. Amb ells hem anat treballant un esborrany de que ha de ser el futur Pla Estratègic de la FEDME, i fruit d’aquest esforç i dedicació són les propostes del programa que ara us presentem. Però necessitem la vostra ajuda i participació per dur endavant aquest projecte. Des del principi volem que aquesta sigui una federació participativa.

  Com a líder d’aquesta expedició em teniu a mi, al vostre servei: Alberto Ayora

  Els que estem implicats en aquest projecte tenim una passió comú que ens uneix, la muntanya. “El cor té raons que la raó no entén”, però sento que el que més m’atrau d’aquest projecte és assumir un repte d’envergadura i amb un interès social evident. Un projecte basat en VALORS i en el qual el BÉ COMÚ sigui la brúixola que ens guiï.

  El moment és apassionant perquè la torxa olímpica ens il·lumina a l’estiu i possiblement a l’hivern, però també en un moment molt delicat, ja que hi ha amenaces importants que ens exigeixen màxim compromís i respostes efectives. Amb més motiu necessitem l’ajuda de tots.

  Sentiu-vos totalment lliures i amb confiança per manifestar els vostres dubtes i inquietuds. Volem afrontar el futur amb la vostra col·laboració.

  Rebeu una forta abraçada muntanyenca i el nostre agraïment per endavant.